-- ALFA-B C N C -- Г Р И Ж А - З А - К О Ж А Т А
 
 
 
ПРОМОЦИИ

Mimic Lift (Skin Age Diminisher) – микроексалант последно поколение

Препаратът позволява да се намали активността на мимиката, значително, да се намали количеството и дълбочината на бръчките, да се забави появата на нови бръчки. Прецизно дозираната и биотехнически разработена хиалуронова киселина помага за продължителното поддържане на влажността на кожата.
Eye Lift Serum
лифтинг екстракт за околоочен контур


- Предотвратява появата на бръчки.
- Премахва тъмните кръгове под очите.
- Поддържа оптимално ниво на влагата в кожата
- Осигурява мигновен лифтинг ефект.
 
Lip volume
повече обем на устните


Заглажда контура на устните, подхранва, хидратира и засилва кръвообръщението. Съдържа екстракт от макадамия, бизаболол и пантенол.
 

Emergency Skin
BUST UP

Стягащ гел за възстановяване на еластичността на шията, бюста и деколтето.
Противодействащ на възрастта  гел за жени над 35 години. Също така, незаменимо средство за младите майки за възвръщане на еластичността на кожата на гърдите след периода на кърмене.

 
Hidrogel пластири
Anti
aging/целулит


Хидрогел- технологиите са абсолютна новост на  козметичния пазар.
Основата на маските е целулозата, която при полагане върху  лицето оказва въздействие на компрес. Това довежда до оттичане на токсичната лимфа, като създава мощен лимфодренаж.
Хидрогел технологиите и активните комплекси като цяло оказват явен подмладяващ ефект: дълбоко хидратиране, моделиране, съчетано с лифтинг.
     
           
 


Anti aging
крем за ръце

Специален Anti aging крем за ръце за избелване на пигментни и старчески петна.

 

 
 
Caviar concentrate ampoule


Истински енергиен концентрат, хайверът съдържа същите витални субстанции, както кожата, но в по-големи количества. Нанесен върху кожата, хайверът я подсигурява с всички субстанции, важни за нейния баланс, красота и младежка възраст. Съдържанието на протеини в хайвера  осигуряват всички елементи на колагеновите влакна, отговорни за стегнатостта и еластичността на кожата. Липидите пък поддържат хидратацията на епидермиса, а минералните соли и олиго-елементите имат подхранващи и регенеративни свойства, и се грижат за клетъчните взаимодействия.
Caviar concentrate ampoule е подходяща за суха, чувствителна и бедна на липиди кожа.