Алфа-Б ЕООД

София, Дианабад, ул. Крум Кюлявков 25

Тел. 02/4912456

E-mail: office@alfa-b.eu


 
 
Балсам  за суха и изтощена коса с алое вера, копринени протеини и бял чай
Съдържа овлажняващ екстракт от алое, протеини на коприна, които я изглаждат и регенериращ екстракт от бял чай. Ефект: косата е възобновена, блестяща и лесна за разресване. Начин на приложение: балсамът се нанася върху влажна коса и се изплаква обилно.
Балсам за мазна коса с арника, витамин Н
Съдържа успокояващ екстракт от арника в комплекс с витамин Н,който противодейства на омазняването на косата, и екстракт от леска, предпазващ от себорея. Ефект: много по-мека, свежа и лесна за разресване коса. Начин на приложение: балсамът се нанася върху измита коса и се изплаква обилно.

Балсам за боядисана коса с гинко билоба, кератин, дива роза и UV защита
Балсамът съдържа подсилващ екстракт от гинко билоба, кератин,възобновяващ структурата на косата , УВ филтър, който предпазва косата и цвета,  и овлажняващ екстракт от дива роза. Ефект: гладка коса с наситен цвят, лесна за разресване. Начин на приложение: балсамът са нанася на измита коса и се изплаква обилно.
Балсам за тънка без обем коса с екстракт от лотус и колаген
Съдържа регенериращ и подсилващ  екстракт от лотос, както и колаген, който заздравява и подхранва косата,  уплътнава косъма придавайки й обем. Ефект: косата се разресва по-лесно, става силна, подмладена и обемна. Начин на приложение: балсамът се нанася върху измита коса и се изплаква обилно.

Балсам за комбинирана коса  с  мелиса, витамини A, E, F и лайм

Съдържа регенериращ екстракт от мелиса и витамини A, E и F , които регулират естествения  киселинен баланс на скалпа, както и освежаващ екстракт от зелен лимон. Ефект: повдига косата от корена, придавайки й обем, прави я лесна за разресване. Начин на приложение: балсамът се нанася върху мокра коса и се изплаква  обилно.

Балсам за нормална и права коса  с латинка и перлен екстракт
Съдържа освежаващ и подсилващ екстракт от латинка, както и овлажняващ перлен екстракт, който придава на косата очарователен блясък. Ефект: придава на косата невероятен  блясък, става еластична и лесно се разресва и фризира. Начин на приложение: балсамът се нанася върху измита коса и се изплаква обилно.

Спрей-балсам без отмиване с алое вера за суха и увредена коса
Съдържа  алое вера , известно със своите силно регенериращи и овлажняващи свойства, и протеини на коприна, които изглаждат косата, придават й еластичност и гланц, както и екстракт от бял чай, предпазващ от въздействието на свободните радикали и подхранващ косата отвътре. Нанесете на влажна коса и масажирайте.
Спрей-балсам без отмиване с гинко билоба за боядисана коса
Съдържа  екстракт от гинко билоба, който подхранва косата и запазва нейния блясък; кератин, регенериращ структурата на изтощената коса, УВ филтър, предпазващ от въздействието на слънчевите лъчи, способни да променат цвета й, и екстракт от дива роза, известна със своите овлажняващи и изглаждащи свойства. Нанесете на влажна коса и масажирайте.

Спрей-балсам без отмиване с лотус за тънки коси без обем
Съдържа  екстракт от лотос, известен със своите регенериращи свойства, който повишава кондицията на косата и колаген, притежаващ силно подхранващо  и уплътняващо косъма действие. Нанесете на влажна коса и масажирайте.
Спрей-балсам без отмиване с джинджифил  за слаба и тънка коса
Съдържа екстракт от джинджифил,копринени протеини и пантенол. Джинджифила укрепва корена на косъма и предотвратява стареенето на кожата на скалпа, копринените протеини правят косата еластична, мека и здрава. Нанесете на влажна коса и масажирайте.

Приглаждащ шампоан  за непокорна коса с памук и лукреция (сладник) 2 в 1
Шампоан с балсам  за „непослушна” коса, съдържащ памучно мляко, известно със своите регенериращи и овлажняващи свойства, които правят косата мека и лесна за разресване, както и екстракт от лукреция (сладник), който действа подхранващо и успокояващо и приглажда косъма. Ефект: мека, еластична и лесна за оформяне коса
Шампоан   против пърхот с катран и Vecorexin ® Protective
Шампоан против пърхот, съдържащ катран, който естествено спира развитието на бактериите, предизвикващи пърхот, без да дразни кожата на главата, и комплекс от активните съставки Vecorexin ® Protective, предпазващ косата от вредното въздействие на околната среда и увеличаващ нейния блясък. Ефект: косата има здрав вид и никакви признаци за наличие на пърхот.

Шампоан  за тънка без обем коса  с лотус и колаген
Шампоан за тънка и коса без обем, съдържащ екстракт от лотос, известен със своите регенериращи свойства, който повишава кондицията на косата и колаген, притежаващ силно подхранващо  и уплътняващо косъма действие.  Ефект: косата е подхранена, подсилена и обемна
Шампоан  за нормална и права коса с латинка и перлен екстракт
Шампоан за нормална и матова коса, съдържащ екстракт от латинка, който заздравява структурата на косъма, освежава я и улеснява разресването и фризирането й, както и перлен екстракт, известен със своите овлажняващи свойства, който предпазва от вредни  външни въздействия и придава на очарователен блясък. Ефект: гладка и блестяща коса.

Шампоан за суха и изтощена коса с алое вера, копринени протеини и бял чай
Шампоан за суха и изтощена коса, съдържащ екстракт от алое, известно със своите силно регенериращи и овлажняващи свойства, и протеини на коприна, които изглаждат косата, придават й еластичност и гланц, както и екстракт от бял чай, предпазващ от въздействието на свободните радикали и подхранващ косата отвътре. Ефект: косата се регенерира и добива здрав и бляскъв вид.
Шампоан за мазна коса с комплекс от арника, витамин Н и леска
Шампоан за прекалено омазняващи се коси, съдържащ екстракт от арника, която намалява склонността на косата към омазняване в комбинация с  комплекс  витамин Н, който също действа противоомазняващо, и екстракт от леска, известна със своите противовъзпалителни и успокояващи свойства. Ефект: косата добива лекота и свежест.

 
Шампоан  за боядисана коса с гинко билоба, кератин, УВ филтър и дива роза
Шампоан за боядисана коса, съдържащ екстракт от гинко билоба, който подхранва косата и запазва нейния блясък; кератин, регенериращ структурата на изтощената коса, УВ филтър, предпазващ от въздействието на слънчевите лъчи, способни да променат цвета й, и екстракт от дива роза, известна със своите овлажняващи и изглаждащи свойства. Ефект: гладка, блестяща коса с наситен цвят.
Шампоан   за комбинирана коса с мелиса, витамини A, E, F и лайм
Този шампоан е предназначен за коса, с  мазен скалп  и сухи   краищата, съдържа екстракт от мелиса, който действа регенериращо и същевременно елиминира омазняването на скалпа, и витамини A, E и F, които обезпечават естествен киселинен баланс на кожата на главата, както и екстракт от зелен лимон, възстановяващ блясъка на косата.Ефект: свеж скалп и подхранени и регенерирани краищата
 
 

 
 
 
 
 
 
МАСКА С АЛОЕ И КОПРИНА
Маската съдържа екстракт от алое и протеини на коприна, които овлажняват дълбочинно изсушената коса, благодарение на което тя става по-еластична, блестяща и лесна за разресване. Начин на употреба: маската се нанася върху влажна коса и след 2 минути отмийте обилно с вода
МАСКА С ГИНКО БИЛОБА И КЕРАТИН
Маската съдържа екстракт от гинко билоба, УВ филтър и кератин, които дълбочинно регенерират изтощената  коса, благодарение на което тя става по-блестяща, мека и лесна за разресване. Начин на употреба: маската се нанася върху мокра коса и след 2 минути се измива.